Recenze #01 | Garnier - Micelární voda

8. července 2014 v 20:12 | Posted & written by: Teez |  Beauty
Dneska Vám přináším první recenzi na tomto blogu. Recenze je na micelární vodu od značky Garnier. Nebudu to nějak prodlužovat můžeme jít hned na recenzi...

Tato micelární voda je hodně srovnávaná s micelárkou od Lorealu. Já to sice nemůžu posoudit, protože tohle je moje první micelární voda. Balení mi vyhovuje. Líbí se mi, že lahvička je průhledná a vidíme kolik vody nám ještě zbývá. Množství v lahvi je 400ml je to hodně, ale zase dlouho vydrží. Nevýhoda v tomto velkým balení je ta, že na cestování to není nejlepší a bohužel prodává se to jen v tomto balení. Hned na přední straně si můžete přečíst, že je vhodná i pro citlivou pleť což můžu potvrdit. Moje pleť je mírně citlivá a tato voda mi vyhovuje. Voda je bez vůně což mi přijde jako výhoda lepší než nějaká nepříjemná vůně. Nečistím si s ní jen pleť, ale odličuji se s ní každý večer a musím uznat, že odličuje vážně perfektně. Oči nedráždí ani neštípe, když se Vám dostane do očí. A jak píšou tak opravdu čistí a zklidňuje. Kupovala jsem jí v drogerii Teta za 189 KČ což je možná dost, ale zase berte to, že je to velké množství a vydrží opravdu dlouho. Píšou, že vydrží na 200 použití, ale myslím, že vydrží mnohem, ale mnohem dýl :)


+ výdrž
+ pro všechny tipy pleti i pro citlivou
+ bez vůně
+ odlíčení
+ vyčištění pleti
+ zklidnění pleti

- velké balení nevhodné na cestování

Shrnutí: Musíím jí opravdu doporučit. Koupila jsem si jí jen tak na zkoušku a myslím, že už si budu jen tuhle kupovat. Nečekala jsem, že budu až takhle spokojená, ale jsem spokojená na 200%. Myslím, že pokud si jí koupíte nebudete litovat.
Teez
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Ilyya Lay Ilyya Lay | Web | 8. července 2014 v 20:20 | Reagovat

Tahle micerálka se objevuje poslední dobou všude a hodně si jí lidi chválej takže já už mám v plánu při nejbližší příležitosti vyrazit do dmka:)

2 DIYLenka DIYLenka | Web | 8. července 2014 v 21:09 | Reagovat

na tuto som sa pozerala v drogerii a vážne o nej premýšlam že si ju kupim :)

3 Sodomagor. Sodomagor. | Web | 8. července 2014 v 21:12 | Reagovat

Já teda micerálku ještě nikdy neměla, nějak to nepotřebuju, ale plánuju ji někdy vyzkoušet :).

4 B&B B&B | E-mail | Web | 8. července 2014 v 23:42 | Reagovat

Hodně se teď o této vodě mluví :)) nejspíš to zkusíme :)

5 Ko Ky Ko Ky | Web | 9. července 2014 v 10:03 | Reagovat

díky za pochvalu jídelníčku:) neboj odpočívám pořád možná už jsem i dost odpočinutá :D

6 Ko Ky Ko Ky | Web | 9. července 2014 v 10:04 | Reagovat

Takové přípravky pro pleť mám nejraději :)

7 Ad. Ad. | Web | 9. července 2014 v 11:27 | Reagovat

pořád se na ní dívám  v drogerii a nevím jestli si jí koupit ale strašně bych jí chtěla_:D

8 the lizz. the lizz. | Web | 9. července 2014 v 12:03 | Reagovat

vypadá fakt dobře!.)

9 Michaela. Michaela. | Web | 9. července 2014 v 17:39 | Reagovat

Přemýšlím dlouho nad tím , že si jí koupím , a čtu jen chválu , takže asi taky neodolám.

10 Pagess Pagess | Web | 9. července 2014 v 18:57 | Reagovat

Už se po ni dlouho dívám, strašně se mi líbí to balení, mě by nevadilo, že je velké, stejně nikam necestuji.
Akorát se mi nechce dávat 200,- no :D ale zase dlouho vydží, až budu mít někdy peníze nazbyt tak si ji pořídím :)

Super recenze :)

11 Sabí Sabí | Web | 9. července 2014 v 19:09 | Reagovat

hmmm,supr recenze.
vypadá to skvělě,ale já nějak tohle nepoužívám takže:D

12 Pauline Sparrow Pauline Sparrow | E-mail | Web | 9. července 2014 v 20:02 | Reagovat

Už dlouhou dobu si jí chci koupit a tahle tvoje recenze mě jenom ujistila abych do toho šla:). Super recenze:3.

13 Dasha Dasha | Web | 9. července 2014 v 21:33 | Reagovat

Mě by potěšila ta minerální voda asi hlavně tím, že odličuje. Od té doby co se maluji se snažím vybírat taková odličovadla co neštípou, jelikož se opravdu někdy bojím že se mi to dostane do očí. Je dobré že tahle od Garnier neštípe. Mě se některé výrobky od G. líbí :)
PS: vidím že je to tvoje první recenze na tomto blogu. Dobrý, pokračuj ;)

14 hanienes hanienes | Web | 9. července 2014 v 21:52 | Reagovat

Krásná recenze, hezky jsi se rozepsala! :)
Ještě nikdy jsem micelární vodu neměla, ale po této recenzi mě to víc a víc láká :3 doteď jsem se odličovala odličovacími ubrousky a určitě bych to chtěla vyzkoušet.
Takže, až půjdu znovu do drogerie, určitě si na tebe vzpomenu a poptám se :))

15 pecka116 pecka116 | E-mail | Web | 9. července 2014 v 21:52 | Reagovat

Díky tvé recenzy vypadá vážně dobře. Já se ale nelíčím a pleť si čistím vodou a mýdlem (a musím říct že je pěkná i tak :)) takže by mi byla k.. :DD

16 Monii. Monii. | Web | 10. července 2014 v 10:16 | Reagovat

Slyšela jsem o ní hodně a nikdy mě nelákala. Tvojí recenzí se to ale změnilo a zauvažuju o ní :D :)

17 Teri Teri | Web | 10. července 2014 v 10:37 | Reagovat

Micelárky jsou super,zvlášť tahle od Garnier-u :)

18 Ess-musicdance-familyfriends Ess-musicdance-familyfriends | Web | 10. července 2014 v 11:00 | Reagovat

Nemam s ní zkušenosti,ale slyším na ní samé pozitiva. Uvažuji,že ji koupím mamince k narozeninám. Tvá recenze je super! Nemam moc recenze v oblibe,ale tahle je super:))

19 Brunett Brunett | Web | 10. července 2014 v 17:08 | Reagovat

Tu doporučuje snad každý :) a nejsi vyjímkou.Mám v plánu někdy vyzkoušet.Slyšela jsem o ní dost pozitivní ohlasy

20 vampire girl IS vampire girl IS | Web | 10. července 2014 v 20:01 | Reagovat

Musím s tebou souhlasit.Je naprosto úžasná a jsem s ní spokojená.

21 Vaness . Vaness . | Web | 10. července 2014 v 22:20 | Reagovat

Zkoušela sem jí asi jednou nebo 2x a neni špatná))

22 Pauline Sparrow Pauline Sparrow | E-mail | Web | 12. července 2014 v 11:30 | Reagovat

Ahoj nominovala jsem tě do vzpomínkového tagu. Ale nemusíš ho dělat pokud nechceš:).

http://paulinesparrow.blog.cz/1407/vzpominkovy-tag

23 Domi | GRAPHICS-STUDIO Domi | GRAPHICS-STUDIO | E-mail | Web | 12. července 2014 v 13:26 | Reagovat

tak to vyzerá vážne dobre, a keď to ešte aj doporučuješ, možno si zaobstarám :) - ešte som nič také neskúšala :)

24 Lady_Ell Lady_Ell | Web | 12. července 2014 v 19:27 | Reagovat

Hmmm, vypadá to rozhodně zajímavě. Asi si ji taky seženu, protože nejsi první, kdo jí pochvaluje :) Chci tě jen informovat (píšu to všem), že na mém blogu je pár změn. Více si tam snad přečteš, jedná se o členku <3 Jen jde o to, abys věděla, že tvůj blog budeme obě sledovat, ale pod jinými přezdívkami, takže máš dva lidi v jednom blogu :D Haha, měj krásný den!

25 Lucy Lucy | Web | 14. července 2014 v 19:36 | Reagovat

Tuhle neznám. Ale nevypadá nejhůř:)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama